WORKSHOPS

Wij willen vrouwen motiveren, stimuleren en enthousiasmeren om het beste uit zichzelf te halen. Wij doen dit door een integrale aanpak; onze club, onze lessen en onze workshops.

Kortom een breed aanbod voor vrouwen wat gerelateerd is aan: MOOIE STERKE ZELFVERZEKERDE EN STRALENDE VROUWEN!

WORKSHOP/ SEMINAR: WHAT ABOUT ME

Het What about me event is voor vrouwen die zichzelf al een hele tijd wegcijferen voor alles en iedereen. Ben jij altijd maar aan het rennen om alle ballen hoog te houden en heb jij je al in tijden niet bezig gehouden met waar jij gelukkig van wordt, waar jij meer van in je kracht gaat staan, waar jij een flinke dosis zelfvertrouwen van krijgt? Kies dan nu eenmaal voor jezelf, kom naar dit event en hervind jezelf!

Boost je zelfvertrouwen en zelfbeeld!

Tijdens dit event zal jij achterhalen wat jij graag wilt, wat jou heeft tegengehouden, hoe jij dat oplost en hoe je je leven gaat invullen met alles en iedereen maar dan inclusief jezelf op nummer 1.

De eigenaresse van de Punch! Club Nederland Naima Amda geeft dit seminar. Zij is moeder, ondernemer en mental coach. Ze is het levende bewijs van passie leidt tot succes en kan jou de handvatten leren van meer voor jezelf kiezen en hetgeen jou gelukkig maakt. Je hebt maar 1 leven….wees bewust van hoe je die invult.

Wanneer: zaterdag 29 juni 2019 van 10-18 uur inclusief lunch!

Waar: Utrecht

TICKETS: Early bird prijs tot 1 juni, klik HIER

 

muurfoto