WORKSHOPS

Wij willen vrouwen motiveren, stimuleren en enthousiasmeren om het beste uit zichzelf te halen. Wij doen dit door een integrale aanpak; onze club, onze lessen en onze workshops.

Kortom een breed aanbod voor vrouwen wat gerelateerd is aan: MOOIE STERKE ZELFVERZEKERDE EN STRALENDE VROUWEN!

 

20141229_Fotoshoot_Naima_0059-bewerkt-bewerkt

AGENDA:

11 juni 14.00-16:00

Nieuwe Punch!-ers naar een healthy lifestyle 

Speciaal voor alle nieuwe leden die in maart, april en mei lid zijn geworden organiseert Punch! eigenaresse Naima een get together waarin zij een workout zal verzorgen en jou tools meegeeft voor een healthy lifestyle zonder jojo effect om jouw sportprestatie bij Punch! naar een hoger niveau te tillen.

 

 


29 januari 2017: 10.30-16.30

WOMAN TAKE CONTROL

Punch! en Krav Maga Almere hebben de handen in een geslagen om een POWERDAG te organiseren. Een dag wat staat in het teken van zelfvertrouwen en kracht. Deel 1 van de dag krijg je een zelfverdedigingscursus waarin je leert om te gaan met de meest voorkomende gevaarsituaties.

Deel 2 gaan we aan de slag met een Empowerment workshop waarbij je leert hoe jij meer kunt kiezen voor jezelf en meer van hetgeen kan gaan doen wat jou gelukkig maakt. Je gaat naar huis met een concreet plan van wat jij gaat doen om meer geluk en actie te creëren in jouw leven!

Waar: Edvard Munchweg 25, Almere

Kosten: €47 voor leden, €67 niet leden (inclusief lunch)


28 december 19.00-21:30

From GOALS to RESULTS:

Workshop om 2017 top te beginnen om goed doelen te leren stellen op een manier dat deze zich ook echt vertalen in resultaten! WAT, WAAROM, WANNEER EN HOE? Naar huis gaan met een concreet plan van aanpak!

Waar: Punch! Tussen de vaarten (Edvard Munchweg 25, Almere)

Kosten: €5 leden, €10 niet leden


 

Workshops