PUNCH! HEEFT JOU NODIG

Lieve Puncher!

Bedankt voor het bekijken van bovenstaand filmpje en het bezoeken van deze pagina. Dat waarderen wij enorm.

Nederland is in de ban van het coronavirus en het kan je vast niet ontgaan zijn dat Punch! helaas in de hoek, zit waar direct de financiële klappen vallen. Wij hebben onze deuren volledig moeten sluiten t/m 11 mei. Echter zijn alle Punch! clubs per 12 mei weer open voor buiten lessen! En hopen wij per 1 september of misschien wel eerder de deuren weer volledig te kunnen openen.

Wij hebben achter de schermen ons uiterste best gedaan en ons keihard ingezet om jou thuis de maximale Punch! vibe te kunnen geven in de periode dat wij volledig dicht waren. Zo hebben wij je dagelijks voorzien van nieuwe workouts op ons exclusieve Punch! member platform (deze is ook na 12 mei nog steeds beschikbaar!) en gingen wij bijna dagelijks live in onze besloten facebook groep.
 
Wij zijn ontzettend dankbaar voor de steun en het medeleven, welke wij van alle kanten mogen ontvangen. Jullie berichten worden dagelijks gelezen en gedeeld met de gehele crew! Ze motiveren, stimuleren en geven ons ook de power om samen door deze periode heen te komen. Want wij missen jullie enorm!

Lieve Puncher! Bij deze een oproep aan jou, we hebben je nodig! Wij hebben dankzij de steun die wij tot nu toe hebben gehad de mogelijkheid gekregen om de deuren voor buiten lessen alvast te openen en jouw favoriete trainsters en crew members in dienst te behouden. Onze dank is daarvoor enorm groot! Wij zijn er echter nog niet. Wij zetten dit graag ook voort als wij straks volledig open mogen. Om dit voor elkaar te krijgen hebben we jullie als lid nodig. De contributie die jij betaald hebt in de periode van 1 april t/m 12 mei 2020, zillen wij geheel aan je compenseren. Wij hebben voor de compensatie 2 opties bedacht.

 1. Word jij een Punch! Ambassador en profiteer je van maar liefst een jaar lang korting?
 
Of
 
2. Kies je voor tegoeddagen die je na afloop van jouw abonnement kan inzetten?
 
Om uit ons hart te spreken  zijn wij het meest geholpen met de keus voor het Punch! ambassador schap, als lid profiteer je hierbij van meer korting. Als club hebben wij een jaar lang de tijd om de klap van het coronavirus te verwerken.
 
Uiteraard zijn wij voor welke voor van steun zeer dankbaar!

Kies jij ervoor om een PUNCH! ambassador te worden? Dan ontvang jij jouw abonnementsgeld aan Punch! dubbel en dwars terug. Je profiteert dan van:

Een jaar lang profiteer je van 10% korting op je abonnementskosten

-Maar ook nog eens 10% korting op alles wat wij aanbieden!

&

– Daarnaast geniet jij exclusief als Punch! Ambassador extra van exclusieve privileges

 – Alle extra’s die bij de optie voor Ambassador horen gaan in 1 maand na (volledige) opening.

Kies jij ervoor om het abonnementsgeld dat jij betaald hebt vanaf 1 april t/m 12 mei 2020, om te zetten naar Punch! tegoed? Dan heb jij de vrije keuze om dit op de volgende manieren in te zetten:

– Je kunt het tegoed aan het einde van je contractperiode inzetten tegen de contributie

– Je kan er ook voor kiezen om je tegoed uit te geven aan onze populaire Get Fit programma’s of Personal Training (het tegoed gaat dan van de programma prijs af)

– Je kunt het tegoed ook gebruiken voor alle Punch! producten

Veelgestelde vragen:

Ambassador: 

Hoe zit het met als ik een 6 maanden abonnement heb? Ook hier heb je recht op 12 maanden 10% korting indien je uiteraard lid blijft. Je bent niet verplicht te verlengen met 12 maanden, je korting loopt gewoon 12 maanden lang op je contributie

Tegoed:

Krijg ik het geld dan terug?  Je betaalde contributie wordt omgezet in een persoonlijk tegoed, de hoogte van het tegoed is afhankelijk van de contributie die jij betaald hebt voor de periode 1 april t/m 12 mei 2020. Het tegoed kun je dan inzetten voor alle door Punch! aangeboden producten/diensten.

Laat via onderstaand formulier weten waar jij voor kiest.

Share on:
WhatsApp us