EXCLUSIEVE KORTINGEN VOOR PUNCH! LEDEN

Queensworld
52846926_823143844687245_1008633229348962304_o
Wij doen graag wat extra voor onze leden en doen er alles aan om jou als vrouw blij te maken. Speciaal voor jou als Punch! lid, hebben wij daarom leuke samenwerkingen met bedrijven waarbij jij exclusieve Punch! korting ontvangt.

Korting op vertoon van jouw Punch! app bij:

Wil jij heerlijke zachte voeten? Na een pedicure bij She-Time loop je op wolkjes. Als Punch! lid krijg je 20% korting op een pedicure behandeling. Of kies jij om jou spieren wat rust te geven? Dat kan! De infraroodsauna is daar erg geschikt voor, nu te boeken met 50% korting als Punch! lid. 
 www.she-time.nl

♥ Laat jij je lekker in de watten leggen? Omdat wij het belangrijk vinden dat je naast het sporten, jezelf rust gunt krijg je nu als Punch lid exclusief 15% korting bij Queens, World of Health & Beauty. Deze korting geldt op de volgende heerlijke massages.
– 
Rugmassage a 30 min.
– Nekmassage a 20 min.
– Rug, nek en hoofdmassage a 30 of 60 min.
– Ontspanningsmassage a 60 min.
– Sportmassage a 60 min.
– Lymfedrainage massage a 80 min.
www.queensworld.nl

Kan jouw gezicht wel een fijne boost gebruiken? Bij La Petite Salon in Amsterdam Osdorp, krijg je als Punch! lid 25% korting op een gezichtsbehandeling naar keuze! 
www.lapetitesalon.nl

♥ Klinkt fitness voor de huid je goed in de oren? Een stevige anti-age behandeling die de aanmaak van collageen en elastine stimuleerd, ook wel bindweefselmasage genoemd. Nu speciaal als Punch! lid bij Caligenia in Gouda te boeken voor 49,50 euro i.p.v. 56,00 euro. Liever een fullbody massage? Met 25% korting kun jij daar heerlijk van gaan genieten! 
www.caligenia.nl

Wist je dat je als sporter je prestaties kan maximaliseren door voldoende magnesium tot je te nemen? Het kan een doorslaggevende factor zijn! MAGNEZOL, biedt dit in olie vorm aan en is geheel van natuurlijke aard. Als Punch! lid krijg je nu exclusief 15% korting met de code PUNCH15 via onderstaande website! 
www.magnezol.nl

 

Share on:
WhatsApp us