• positive review  Punch zorgt ervoor dat je altijd knalt! Het fijne is dat er alleen maar vrouwen zijn en je dus niet voelt dat er van die krachtpatsers zich beter voelen.

  Karin Belder Avatar Karin Belder
  28/02/2019
 • positive review  Leuke afwisselende groepslessen met goede trainsters! Zij weten je goed te motiveren om iedere week weer een paar keer te komen knallen! 🥊💥

  Tessa Mutsaarts Avatar Tessa Mutsaarts
  25/02/2019
 • 5 star review  Ik sport bij punch Hoofddorp. Wat een geweldig concept en wat een heerlijke lessen. De dames die de lessen geven zo professioneel en behulpzaam. Ze helpen je om t optimale uit jezelf te halen. Pijn na de lessen heeft nog nooit zo fijn gevoeld. ���

  Esma Agz Avatar Esma Agz
  28/03/2018
 • 5 star review  Geweldige sfeer en sporten vanaf ieder niveau! Ik vond sporten nooit leuk, maar dankzij Punch wel!

  Hanneke van Exter-Wolff Avatar Hanneke van Exter-Wolff
  24/08/2017
 • 5 star review  Na 4 weken bikkelen met een onwijs leuk team en super stoere trainers heb ik een fantastisch resultaat behaald. Ik loop al jaren lang met pijn in mijn schouders en rug. Dit is in een maand met 70% verminderd, het was zwaar en pijnlijk in het begin maar door de motivatie en steun die door het team en trainers werden gegeven heb ik het vol gehouden. Het is dus niet alleen goed om je figuur weer in balans te brengen het helpt ook bij lichamelijke klachten doordat je spieropbouw creëert en je lichaam sterker wordt. Bedankt Naima en team zonder jullie had ik nog bij Fysio en therapeuten gelopen zonder resultaat.

  Suzanne Eijbaard - van der Veer Avatar Suzanne Eijbaard - van der Veer
  15/06/2015
 • 5 star review  The Ultimate Punch is voor iedereen aan te bevelen. Mijn persoonlijke doel was conditie opbouwen en fitter worden. Ultimate Punch was voor mij een stok achter de deur om het sporten structureel onderdeel te laten worden van mijn leven. Niet meer 's avonds op de bank hangen met een zak M&M's, maar je bewust worden van de keuzes die je maakt. En omdat je tijdens de Punch niet alleen met je eigen groep de lessen volgt, maar ook met de vaste leden was de stap om daarna lid te worden voor mij heel klein. Dank je wel Naima en alle trainers voor de leuke maar ook zeer pittige lessen!

  Sabine Li-Maas Avatar Sabine Li-Maas
  08/10/2015
 • 5 star review  In mei gestart met The Ultimate Punch! Een hele leuke groep meiden leren kennen en 4x per week tot het uiterste gegaan! De trainsters zijn stuk voor stuk toppers en helpen je net dat stukje verder te gaan! In 4 weken heb ik een super resultaat behaald en zit een stuk beter in m'n vel! - 5,5 cm buik - 4 cm taille - 3,5 cm heupen Ben zelfs zo enthousiast dat ik meteen weer ben begonnen aan de volgende ronde Ultimate Punch! Keep up the good work Naima & team!

  Priscilla van den Berg Avatar Priscilla van den Berg
  21/06/2016
 • 5 star review  Bij Punch weten ze je heel goed te stimuleren om door te zetten. Soms drilsessies maar altijd met een glimlach. 😀 Ze weten je heel goed positieve energie mee te geven. Toppertjes!

  Fiorella van Wel Avatar Fiorella van Wel
  07/08/2015
 • positive review  super club is dit! Heb nu bijna 4 weken meegedaan aan de ultimate punch en voel me gewoon super lekker in mn vel! eindelijk de juiste uitlaatklep gevonden met top trainers ! super vriendelijk en alles heel goed geregelt !

  Selina Zastrow Avatar Selina Zastrow
  28/09/2018
 • 5 star review  Mee gedaan met de ultimate punch! 4 weken bikkelen en afzien! Maar t is het zeker waard!!! Mijn gewicht is lager dan t in jaren is geweest. Het heeft me zeker de motivatie gegeven om door te gaan met de reguliere lessen van Punch!!! De trainsters dagen je uit en geen enkele training is t zelfde, iets wat ik heel fijn vind aangezien ik afwisseling nodig heb om gemotiveerd te blijven!!!!

  Fem Ver Avatar Fem Ver
  17/03/2016
Share on:
WhatsApp us