• 5 star review  Een workshop gevolgd bij Punch "From goals to results" geweldig! Thanxxx voor de handvaten!

  Jacqueline Rijnders Avatar Jacqueline Rijnders
  28/12/2016
 • 5 star review  Eindelijk een "sportschool" gevonden die gezellig, leuk en een fijne sfeer hangt. Nu hou ik sporten echt vol! Ik ga met plezier en ga met plezier weer weg om vervolgens snel weer een nieuwe training te gaan. Leuke trainers!!! Iedereen die sporten saai vind, neem een proefles en je bent/wordt verslaafd!!!

  Danielle Van den Dool Avatar Danielle Van den Dool
  10/10/2016
 • 4 star review  Precies anderhalf maand geleden ben ik begonnen bij de punch, hiervoor had ik geen zin meer om te trainen had de kracht er niet meer voor, op aanraden van mijn vriendin ben ik een avond geweest, de sfeer die er hing de motivatie van al die zwetende vrouwen, ik dacht oké dit wil ik ook, heb me die avond gelijk ingeschreven als lid maar ook voor de Ultimate power groep van 4 weken 4x per week trainen en het krijgen van voedings advies, resultaat verbluffend, in 4 weken 4,2kl afgevallen en totaal 10cm kwijt, ik zat weer lekker in mijn vel, door gezond en lekker te eten en keihard te trainen, this is my new live style, and I love iT!!!! Sporten is nu een van mijn dagelijkse bezigheid geworden, zou het echt niet willen missen! En dan nog de coaches die het super gaaf doen, dank jullie wel voor de motivatie die we steeds weer mogen ervaren, tot in de punch 💪💪💪💪

  Anissa Ikaddouren Avatar Anissa Ikaddouren
  21/06/2017
 • positive review  Lady’s uit Rotterdam die dit lezen, andere steden zijn ook welkom, maar... TWIJFEL NIET! Deze sportschool is geweldig. Van alle markten thuis en de trainsters zijn ook nog eens fantastisch. Je zult dingen doen waarvan je nooit had gedacht dat je het kon. Loveee itt! DIKKE AANRADERR!

  Youssra Stitoou Avatar Youssra Stitoou
  20/09/2018
 • 5 star review  Sinds november 2016 lid van Punch.. Wat een tranformatie!. Waar ik voorheen niet naar de sportschool toe te slepen was ga ik nu drie tot vier keer per week met plezier. Het zit echt in mn systeem en ik krijg ontwenningsverschijnselen zodra ik een paar dagen niet ben geweest. Het verliezen van kilo's ging als een speer en nog steeds blijf ik resultaat zien dat uiteraard nog extra motiverend werkt. Ik sta zelfverzekerder in het leven dat tot nu toe zowel prive als werk mooie resultaten heeft oplevert. De trainers van Punch verleggen je grenzen. Je word enthousiast en staat te kijken van wat je eigenlijk kan. Niet voor niets beginnen we onze training met de yell: We want, We Can, We Will!. Zeker komen trainen dus.

  Marielle van der Land Avatar Marielle van der Land
  10/08/2017
 • 5 star review  Gisteren proefles kick&punch gedaan GEWELDIG. Ik ben meteen lid geworden Groetjes erica

  Erica Vos Avatar Erica Vos
  16/02/2016
 • 5 star review  Super om bij Naïma te trainen. Bij personal training ga je nog dieper op de techniek in en dat helpt weer bij de 'gewone' lessen. Begin er niet aan, want kickboksen is verslavend lekker!

  Linda Graanoogst Avatar Linda Graanoogst
  21/05/2016
 • 5 star review  Ik sport bij punch Hoofddorp bij Asmah... een woord ervoor het is TOP!!! Ik weet ga er niet meer weg. Je leert elke keer weer nieuwe dingen. Het doet me echt goed om te bewegen. In het begin dacht ik waar ben ik aan begonnen maar door haar heb ik de stap gezet en het gaat steeds beter .

  Fatima Ka Avatar Fatima Ka
  29/03/2018
 • positive review  Leuke afwisselende groepslessen met goede trainsters! Zij weten je goed te motiveren om iedere week weer een paar keer te komen knallen! 🥊💥

  Tessa Mutsaarts Avatar Tessa Mutsaarts
  25/02/2019
 • 4 star review  Ik train met heel veel plezier bij punch samen met m'n maatje Leonie Aykurt

  Sonja Sanja Avatar Sonja Sanja
  30/10/2016
Share on:
WhatsApp us