• Voor de 2e keer kick Punch ( beginners) gedaan in Osdorp. Ik vind het super leuk! Je krijgt zoveel energie. Het is wel super pittig maar ze pushen je op een leuke manier. Ik begon echt met een conditie van 0 en merk dat ik de 2 keer meer mee kon doen. Als je aan je conditie wilt werken of wilt afvallen is dit echt een aanrader

  thumb Stella Stella
  2/19/2019
 • 5 star review  Geweldige sfeer en sporten vanaf ieder niveau! Ik vond sporten nooit leuk, maar dankzij Punch wel!

  thumb Hanneke van Exter-Wolff
  8/24/2017
 • 5 star review  Haha om de recensie nog maar een keer erop te zetten! Ik wilde graag verhuizen, maar onderandere doordat ik nu hier sport en zoveel leuke meiden heb leren kennen, blijf ik hier toch graag wonen! Dus het huis uit de verkoop gehaald 🙂 is wel een personal training waard toch 😉

  thumb Saskia Oranje
  8/03/2015
 • 5 star review  Was weer een leerzame middag bedankt Naima

  thumb Sabrina Boender
  2/19/2017
 • 5 star review  Ik sport sinds januari bij vestiging Hoofddorp en waar ik eerst nooit wilde sporten want ik was totaal niet gemotiveerd, ben ik nu helemaal verslaafd 🙂 🙂 Wat een heerlijke goede en effectieve manier van trainen en ik ga serieus lachend drie keer per week ernaar toe. Asmah is een topper, net als Monique en de andere vrouwen die ons les geven en helemaal afmatten zodat je sterker en strakker word en afvalt! Ik ben om en super blij dat ik de proefweken heb gedaan want ik had dit nooit willen missen!

  thumb Patricia DaLi
  3/28/2018
 • 5 star review  Een hele leuke en gezellige sportclub! Ik ga er iedere keer weer met plezier heen.

  thumb Patricia van der Mark
  1/31/2016
 • Nooit verwacht dat ik het zo leuk zou vinden. Maar na eindelijk een proefles mee te hebben gedaan met mijn schoonzus heb ik mij meteen aangemeld. Leuke lessen, toptrainsters en eindelijk weer het gevoel iets te hebben gedaan na een uurtje sporten 😁...

  thumb Els Bennemeer
  2/24/2019
 • 5 star review  Super leuke en leerzame workshop gehad..!!!

  thumb Deborah van Douwe
  12/28/2016
 • Net een 12 maanden abbonement afgesloten bij Punch! Ik ga naar elke les met plezier toe!

  thumb Lejla Sejfic
  2/28/2019
 • 5 star review  Het is een club waar de trainers persoonlijk betrokken zijn! Daarnaast vindt iedereen het belangrijk om ervoor te zorgen dat jij als meisje of vrouw beter voor jezelf gaat zorgen en dus krachtiger in het leven staat!

  thumb Denise Garcia
  4/28/2017
Share on:
WhatsApp us