• 5 star review  Het is een club waar de trainers persoonlijk betrokken zijn! Daarnaast vindt iedereen het belangrijk om ervoor te zorgen dat jij als meisje of vrouw beter voor jezelf gaat zorgen en dus krachtiger in het leven staat!

  Denise Garcia Avatar Denise Garcia
  28/04/2017
 • 5 star review  Afgelopen maand de Extreme Punch gedaan, aanrader! Er wordt gelet op voeding, gewicht en doorzettingsvermogen. Een mooie stok achter de deur om weer fit & healthy door het leven te gaan! Naima en de andere coaches, bedankt!

  Roxanne Overdijk Avatar Roxanne Overdijk
  06/04/2016
 • 5 star review  De afgelopen 4 weken heb ik de eer gehad om deel te mogen nemen aan het Ultimate Punch programma in Amsterdam. Ik heb me aangemeld met de hoop sporten leuk te gaan vinden en misschien wat centimetertjes te verliezen, maar dat ik het zó leuk zou vinden, zoveel centimeters zou verliezen en zulke geweldige vrouwen zou leren kennen had ik echt niet verwacht. Ik kan het elke vrouw aanraden die even niet lekker in haar vel zit of een 'sportboost' nodig heeft, je zal geen moment spijt hebben van je keuze. Ik kan in ieder geval niet meer zonder Punch! �

  Khadija Azzouz Avatar Khadija Azzouz
  13/11/2017
 • positive review  Voor de 2e keer kick Punch ( beginners) gedaan in Osdorp. Ik vind het super leuk! Je krijgt zoveel energie. Het is wel super pittig maar ze pushen je op een leuke manier. Ik begon echt met een conditie van 0 en merk dat ik de 2 keer meer mee kon doen. Als je aan je conditie wilt werken of wilt afvallen is dit echt een aanrader

  Stella Stella Avatar Stella Stella
  19/02/2019
 • 5 star review  Goeie resultaat na 1 maand intensief 3 keer per week trainen bij Punch Osdorp. Ga zeker blijven door!

  Kania Krisnanto Avatar Kania Krisnanto
  20/07/2018
 • 5 star review  In februari begonnen bij Punch Hoofddorp. Nooit gedacht dat ik sporten leuk zou gaan vinden. Ik ga zelfs binnenkort starten met ultimate punch. Ashmah & Punch crew zijn top, en laten mijn fijn flink zweten.

  Ticia Spoelstra-Verhoeve Avatar Ticia Spoelstra-Verhoeve
  31/03/2018
 • 5 star review  Heerlijke les gehad. Goed gezweet en alles lekker losgegooid! Toch @[1068448055:Vanity Jungerman] ���

  Kim Becker Goudriaan Avatar Kim Becker Goudriaan
  31/10/2016
 • 5 star review  Ik sport al 1.5 jaar bij Punch en ben nog steeds super enthousiast. Elke les is dynamic, afwisselend en uitdagend. Ik raad het iedereen aan!

  Aksana Tarasenka Avatar Aksana Tarasenka
  25/06/2017
 • 5 star review  Na ruim 10 jaar niet gesport te hebben, nu helemaal verslaafd aan punch! Toptrainsters, toplessen, toplocatie, goede vibe.

  Fouzia Mahd Avatar Fouzia Mahd
  26/03/2018
 • positive review  super club is dit! Heb nu bijna 4 weken meegedaan aan de ultimate punch en voel me gewoon super lekker in mn vel! eindelijk de juiste uitlaatklep gevonden met top trainers ! super vriendelijk en alles heel goed geregelt !

  Selina Zastrow Avatar Selina Zastrow
  28/09/2018
Share on:
WhatsApp us