• 5 star review  Dat ik nog eens het jammer zou vinden niet te kunnen sporten. Afgebeuld voel ik mij soms en ik voel me sterker, beter, gefocust. Heel blij met de punchclub en vooral ook gezellig met alle anderen dames

  Ingeborg Boers Avatar Ingeborg Boers
  31/03/2018
 • positive review  Gisteren voor het eerst heerlijk getraind in de nieuwe vestiging in Rotterdam. Zoveel voldoening gehaald al uit de eerste training! Super lieve dames die weten hoe zij het uiterste uit je moeten halen. Punch! Club is zeker niet te vergelijken met andere boks/sportscholen😊

  Rel Es Avatar Rel Es
  07/09/2018
 • 4 star review  Precies anderhalf maand geleden ben ik begonnen bij de punch, hiervoor had ik geen zin meer om te trainen had de kracht er niet meer voor, op aanraden van mijn vriendin ben ik een avond geweest, de sfeer die er hing de motivatie van al die zwetende vrouwen, ik dacht oké dit wil ik ook, heb me die avond gelijk ingeschreven als lid maar ook voor de Ultimate power groep van 4 weken 4x per week trainen en het krijgen van voedings advies, resultaat verbluffend, in 4 weken 4,2kl afgevallen en totaal 10cm kwijt, ik zat weer lekker in mijn vel, door gezond en lekker te eten en keihard te trainen, this is my new live style, and I love iT!!!! Sporten is nu een van mijn dagelijkse bezigheid geworden, zou het echt niet willen missen! En dan nog de coaches die het super gaaf doen, dank jullie wel voor de motivatie die we steeds weer mogen ervaren, tot in de punch 💪💪💪💪

  Anissa Ikaddouren Avatar Anissa Ikaddouren
  21/06/2017
 • positive review  Punch! Is echt een top sportschool voor vrouwen. Je wordt goed begeleid en ze zorgen ervoor dat je tot het uiterste gaat. Zeker een aanrader!

  Sarah Boulah Avatar Sarah Boulah
  25/02/2019
 • positive review  super club is dit! Heb nu bijna 4 weken meegedaan aan de ultimate punch en voel me gewoon super lekker in mn vel! eindelijk de juiste uitlaatklep gevonden met top trainers ! super vriendelijk en alles heel goed geregelt !

  Selina Zastrow Avatar Selina Zastrow
  28/09/2018
 • 4 star review  Ik train met heel veel plezier bij punch samen met m'n maatje Leonie Aykurt

  Sonja Sanja Avatar Sonja Sanja
  30/10/2016
 • positive review  Net een killer training gehad van Samira, zoals altijd. 💪🏾💪🏾💪🏾 Gr. Ghis

  Khloe Uiterloo Avatar Khloe Uiterloo
  02/03/2019
 • 5 star review  Maand geleden heb ik me aangemeld voor The ultimate punch challenge. Stond zit qua gewicht en wou eens wat anders. Ik kwam daar in een ontspannen en vooral vriendelijke sfeer terecht waar ik me meteen thuis voelde. Ook de dames van mijn groep zijn echte toppers en we gaan allemaal door!!!! Mijn resultaten na 4 weken Gewicht 3,2 kilo, Onder de borst en Middel 2cm En rond de Heupen 3,5cm. Dit heb ik te danken aan mezelf maar vooral ook door Naima, en haar coaching. De trainingen van Dounja, Genisha en Tamara en aan de support van mijn groep. Ben trots dat ik de stap genomen heb en ben blij dat ik deze sterke groep vrouwen heb leren kennen. Dank jullie wel allemaal en tot de volgende PUNCH

  Barbara Visser Avatar Barbara Visser
  13/06/2015
 • 5 star review  Ik ben een tijdje eruit geweest en heb me vervolgens spontaan aangemeld voor de extreme punch. Een flinke uitdaging maar het resultaat aan het eind mag er zeker wezen. De afwisseling wat je tussendoor hebt houdt je lekker fris en bezig. Een aanrader voor iedereen..

  Melika Mliekah Avatar Melika Mliekah
  06/04/2016
 • positive review  Leuke afwisselende groepslessen met goede trainsters! Zij weten je goed te motiveren om iedere week weer een paar keer te komen knallen! 🥊💥

  Tessa Mutsaarts Avatar Tessa Mutsaarts
  25/02/2019
Share on:
WhatsApp us