LET OP: Naar aanleiding van de nieuwe corona maatregelen zijn geven wij vanaf heden buiten rondom de club de mogelijkheid om te sporten met aangepaste maatregelen. De Clubs voor binnen sporten zijn vooralsnog gesloten tot nader orde.

WORD JE LID? KRIJG JE 25% KORTING OP BOKSHANDSCHOENEN IN ONZE SHOP!

BIJ PUNCH! SPORT JE NIET ALLEEN MAAR STAAN WIJ VOOR HET VERSTERKEN VAN DE VROUW!
Voel je innerpower door het boksen
Meer zelfvertrouwen & positiviteit 
Grenzen verleggen
Persoonlijke aandacht en motivatie
GRATIS weekmenu’s stimulatie gezond eten
GRATIS maandelijks life & mindsetcoaching

Kies jouw locatie

Wist je dat Punch! Is aangesloten bij Jeugd Sport Fonds, U Pas en Ooievaarspas? Kijk snel of je in aanmerking komt!

Vanaf welke leeftijd kan er bij jullie gesport worden?

Onze reguliere lessen zijn vanaf 16 jaar. Onze Girlsss lessen zijn vanaf 8/9 jaar t/m 15 jaar Onze moeder & kind lessen zijn vanaf 4 jaar  

Zijn er mannelijke medewerkers bij Punch!?

Nee, ons gehele concept is voor vrouwen en door vrouwen. Mannen zijn niet toegestaan in de club, enkel tijdens onze partnerpunch training waarbij je je man mee kunt nemen voor een lesje, Deze lessen worden altijd gehouden buiten de reguliere lessen en openingtijden om.

Welk abonnement past bij mij?

Ons meest gekozen abonnement is de Punch! Unlimited, hiermee kun je onbeperkt sporten  7 dagen in de week. We hebben de keuze tussen 6 en 12 maanden abonnementen of een strippenkaart. Een 6 maanden abonnement kun je altijd upgraden naar een 12 maanden abonnement waardoor je goedkoper uit bent. Met het Starter abonnement kun je 1 x per week sporten, dit adviseren we enkel wanneer je al een andere sport beoefend. Om resultaten te boeken zul je namelijk minimaal 2 x per week willen trainen. Wil je meer voedingsbegeleiding en iemand je om de week coacht op je voeding dan kun je het result abonnement nemen. Wil je nog nergens aan vastzitten maar wel ervaren wat boksen voor je kan doen, kies dan voor onze GET FIT programs.

Klik hier voor een overzicht van de abonnementen.

Klik hier voor een overzicht van GET FIT programma's.

Klik hier voor Personal Training.

Wat voor materialen heb ik nodig om te kickboksen?

Bandage en bokshandschoenen zijn de twee vereisten. Bandages om je polsen goed te beschermen tegen blessures en goede bokhandschoenen met genoeg demping om je knokkels en handen goed te beschermen. Let op: goedkope handschoenen die niet bij ons aangeschaft zijn kunnen lage demping hebben waardoor het niet verantwoord is om met deze te trainen. Scheenbeschermers zijn geen vereisten maar is afhankelijk van hoe gevoelig je schenen zijn en het je niet weerhoudt van hard trappen gezien het dan het effect van de workout belemmerd. Dus merk je dat je jezelf inhoudt met trappen dan zijn scheenbeschermers of scheersokken een goed idee. Ze zijn verkrijgbaar bij de balie.  

Geven jullie alleen kickboksen?

Nee, wij bieden ook circuittrainingen en yoga aan. Maar onze focus ligt wel op kickboks zaktrainingen (dus weinig tot geen fysiek contact) met een grote diversiteit en variatie in de soort zaktrainingen.

Welke Punch! locaties zijn er?

Zie hier alle locaties.

Wat zijn jullie les en openingstijden?

Klik hier voor de lesrooster/openingstijden van Almere
Klik hier voor de lesrooster/openingstijden van Amsterdam
Klik hier voor de lesrooster/openingstijden van Hoofddorp
Klik hier voor de lesrooster/openingstijden van Gouda
Klik hier voor de lesrooster/openingstijden van Rotterdam
Klik hier voor de lesrooster/openingstijden van Den Haag
Klik hier voor de lesrooster/openingstijden van Utrecht

Share on:
WhatsApp us