BEN JIJ een (kickboks)trainer en heb je altijd al een eigen GYM willen openen?
Punch! maakt het mogelijk om jouw eigen Punch! PT (personal training) gym te openen.
Jouw eigen gym maar met de ondersteuning van ons hoofdkantoor waardoor jij je zorgeloos kan focussen op het dagelijkse stimuleren en motiveren van jouw leden tot krachtige en zelfverzekerde vrouwen.

slide shop

De Punch!partnership is geschikt voor vrouwen die:

 Die een passie voor kickboksen/sport hebben en van hun passie hun werk willen maken

Die altijd al graag een eigen GYM hebben willen openen

 Die niet teveel bezig willen zijn met marketing, sales & administratie van een gym

Mee willen groeien met een bewezen succesvolle formule en een merk dat groot groeipotentieel heeft

♥ Ondernemend, sociaal & zeer klantgericht zijn

♥ De mogelijkheid hebben om eigen vermogen te investeren

Punch! Partnership

Punch! gaat naast de reguliere grote clubs Punch! PT (personal training) gyms uitrollen. Dit is jouw kans om jouw droom hiermee waar te maken. Deze gyms zijn kleiner en zijn gericht op het geven van Personal Trainingen en Small Group trainingen. Doordat de locaties kleiner zijn hebben deze een lage investering en heb je deze snel weer terugverdiend met de focus op PT & small group trainingen. Punch! is jouw partner hierin en voorziet jou van alle dingen waar jij als trainer niet je tijd in zou moeten steken, denk aan:

  1. Website
  2. Sales
  3. Marketing
  4. Betalingen
  5. Administratie

Voor deze diensten draag je als partner een fee af per maand nadat we je up and running hebben. Als zelfstandig ondernemer zou je voor deze diensten meer dan €5000 per maand kwijt zijn. Als Punch! partner is dat allemaal inbegrepen onder de professionele vleugel van Punch! Club Nederland. Naast de kosten bespaar je ook veel tijd waardoor je je kunt richten om het generen van omzet door met je klanten bezig te zijn.

Onze Missie en 3 pilaren

Onze missie is om jou als vrouw een uitlaatklep te bieden waar je je hoofd kunt legen, waar je kunt opladen en je bewust wordt van jouw power, jouw dromen en jouw drive naar een bewuster leven waarbij jij op nummer 1 staat! Door de mentale kracht van kickboksen zul je merken dat je op alle vlakken in je leven zult excelleren. Try it & you will be hooked!

Binnen 30 dagen merk jij al resultaat daar zijn wij heilig van overtuigd!

Wij staan voor: Sport, Voeding & Mindset.

Sport: We bieden verschillende grensverleggende groepslessen aan waar men alles uithaalt. Uit elke les wordt in een uur een afwisselende total body workout genoten die bijdraagt aan resultaat. Onze focus ligt op (kick)boks zaktrainingen. Dit betekent dat onze lessen minimaal 70% bestaan uit kickboksgerelateerde trainingen.

Voeding: Een los voedingsadvies of een doelgericht traject om af te vallen of strakker te worden. Wij helpen vrouwen om weer geheel lekker in je vel te zitten met tips, tricks & gezonde recepten. Onze bewezen voedingsplannen gericht op afslanken of shapen hebben al voor duizenden vrouwen blijvende resultaten opgeleverd.

Mindset: Wij zijn erop gebrand om het beste uit jezelf te halen, dit doen wij door te zorgen dat onze gehele bedrijfsvoering en locatie gericht is op positiviteit. Van motivatie in de lessen, inspirerende teksten op de muren tot workshops. In de lessen dienen vrouwen te ervaren dat ze meer kunnen dan ze denken. Hierdoor creeeren wij krachtige vrouwen met meer zelfvertrouwen die de juiste keuzes maken die bijdragen aan een happy & healthy lifestyle.

♥ Bewezen succesvolle formule
♥ Sterke marketing & sales ondersteuning
♥ Specifieke doelgroep & strategie
♥ De ultieme handvaten voor een succesvolle onderneming
♥ Begeleiding van A tot Z

Interesse Punch! PT studio

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Share on:
WhatsApp us