fbpx
Image Alt

WORD JIJ ONZE SUCCESVOLLE PUNCH! PARTNER?

BEN JIJ EEN (KICKBOKS)TRAINER EN HEB JE ALTIJD AL EEN EIGEN GYM WILLEN OPENEN? PUNCH! MAAKT HET MOGELIJK OM JOUW EIGEN PUNCH! PT (PERSONAL TRAINING) GYM TE OPENEN.

Wil jij jouw eigen gym met ondersteuning van ons hoofdkantoor? Zorgeloos kunnen focussen op het stimuleren en motiveren van jouw leden? Krachtige en zelfverzekerde vrouwen ontwikkelen..

Wat houdt het Punch! Partner programma in?

Punch! gaat naast de reguliere grote clubs Punch! PT (personal training) gyms uitrollen. Dit is jouw kans om jouw droom hiermee waar te maken. Deze gyms zijn kleiner en zijn gericht op het geven van Personal Trainingen en Small Group trainingen. Doordat de locaties kleiner zijn hebben deze een lage investering en heb je deze snel weer terugverdiend met de focus op PT & small group trainingen. Punch! is jouw partner hierin en voorziet jou van alle dingen waar jij als trainer niet je tijd in zou moeten steken, denk aan:

  1. Website
  2. Sales
  3. Marketing
  4. Betalingen
  5. Administratie

Voor deze diensten draag je als partner een fee af per maand nadat we je up and running hebben. Als zelfstandig ondernemer zou je voor deze diensten meer dan €5000 per maand kwijt zijn. Als Punch! partner is dat allemaal inbegrepen onder de professionele vleugel van Punch! Club Nederland. Naast de kosten bespaar je ook veel tijd waardoor je je kunt richten om het generen van omzet door met je klanten bezig te zijn.

Het Punch! Partner programma is geschikt voor vrouwen die..

Close
Punch Logo

Punch! Women’s Health Club is een club waar vrouwen komen om aan hun body en mind te werken.

Contact

Tel: 036-5255729

Maandag t/m Vrijdag:
09.00 – 11.30 en
18.00 – 20.30

Zaterdag & Zondag:
09.30 – 11.30

Social media
Punch