LESROOSTER HOOFDDORP

Dit is een startrooster en kunnen door wijzigingen worden beïnvloed. De lessen in de E-pass app zijn altijd leidend.

OPENINGSTIJDEN

                    OCHTEND         AVOND

Maandag:   08.45-10.15         16.45-21.15
Dinsdag:     07.45-09.15        16.45-21.15
Woensdag:  08.45-10.15      16.45-21.15
Donderdag:                            16.45-21.15
Vrijdag:       09.15-10.45          17.45-19.15
Zaterdag:    10.15-12.15
Zondag:       10.15-12.15

LES SOORTEN

Kick & Punch! Basics: De zaktraining waarbij je de juiste basis legt en de techniek van alle stoten en trappen leert.


Kick & Punch!: De meest favoriete zaktraining waarbij van alles aan bod kan komen en waarbij je wordt voorzien van een total body workout.


Punch!BBB: Een intensieve zaktraining waarbij wordt afgewisseld met specifieke oefeningen gericht op buik, billen & benen.


MusclePunch!: Een mooie combi training van Kick & Punch! en MusclePower waarbij gebruik wordt gemaakt van gewichten en/of lichaamsgewicht.


MusclePower: Een high intensity workout waarbij een circuit doorlopen wordt. Van boxen, dumblles, kettlebells & barbells…van alles komt aan bod.


Punch! Booty : Een intensieve zaktraining waarbij wordt afgewisseld met specifieke oefeningen gericht op buik, billen & benen.


Punch! Core : Een intensieve zaktraining waarbij wordt afgewisseld met specifieke oefeningen gericht op Core! Wat is Core? Het hele lichaam minus armen en benen!


Punch! BOT: Een rustige zaktraining om op te  bouwen en weer in te komen met gelijkgestemden na lange afwezigheid.


Mindful YOGA: Een ontspannen vorm van Yoga waarbij je dichter bij jezelf komt. Bij deze les wordt het geadviseerd om een eigen matje mee te nemen!


Mindful HIIT: Intensieve Punch! zaktraining, waarbij de focus zit op hoge cardio gehalte op de zak en van de zak. Door de hoge intensiteit gecombineerd met rustpauzes, geef je je vetverbranding een enorme kickstart!


Dance Fitness: Een workout, gebaseerd op verschillende danssoorten als hiphop, merengue, reggeaton, pop, dance hall etc. Je traint hiermee voornamelijk je core, benen & cardio De muziek is aanstekelijk en de danspasjes zijn makkelijk te volgen. Dance Fitness is zó leuk dat het niet als een workout voelt. Met een lach op je gezicht zweten, zweten en nog eens zweten!


Punch! Next Level: Onze Next Level zijn onze lessen voor gevorderde leden. Ben jij al langer lid en heb je de skills goed onder de knie? Dan kan het maar zo zijn dat één van onze trainsters jou na de les aangeeft je te selecteren voor Next Level!

Share on:
WhatsApp us