Word een succesvolle partner van Punch!

Heb jij een passie voor sport en/of kickboksen en heb je altijd al een eigen club gewild? Punch! maakt het mogelijk om jouw eigen Punch! Club te runnen als franchisenemer of als Punch! Partner. Je wordt geheel ondersteund door ons hoofdkantoor waardoor jij zorgeloos je kan focussen op het dagelijkse stimuleren en motiveren van leden tot krachtige en zelfverzekerde vrouwen.

♥ Bewezen succesvolle formule

♥ Sterke marketing & sales ondersteuning

♥ Specifieke doelgroep & strategie

♥ De ultieme handvaten voor een succesvolle onderneming

♥ Begeleiding van A tot Z

Flyer Web voor Onze Missie en 3 pilaren

Wij zijn een gezellige women’s health club met een missie om vrouwen op een grensverleggende manier in hun kracht te zetten! Wij willen er graag aan bijdragen dat vrouwen geheel lekker in hun vel zitt.en Dit doen we door vrouwen vol enthousiasme en energie te coachen naar een positieve healthy lifestye in een omgeving waar ze zichzelf kunnen zijn.  Wij staan voor: Sport, Voeding & Mindset.

 

Sport: We bieden verschillende grensverleggende groepslessen aan waar men alles uithaalt. Uit elke les wordt in een uur een afwisselende total body workout genoten die bijdraagt aan resultaat. Onze focus ligt op (kick)boks zaktrainingen. Dit betekent dat onze lessen minimaal 70% bestaan uit kickboksgerelateerde trainingen.

 

Voeding: Een los voedingsadvies of een doelgericht traject om af te vallen of strakker te worden. Wij helpen vrouwen om weer geheel lekker in je vel te zitten met tips, tricks & gezonde recepten. Onze bewezen voedingsplannen gericht op afslanken of shapen hebben al voor duizenden vrouwen blijvende resultaten opgeleverd.

 

Mindset: Wij zijn erop gebrand om het beste uit jezelf te halen, dit doen wij door te zorgen dat onze gehele bedrijfsvoering en locatie gericht is op positiviteit. Van motivatie in de lessen, inspirerende teksten op de muren tot workshops. In de lessen dienen vrouwen te ervaren dat ze meer kunnen dan ze denken. Hierdoor creeeren wij krachtige vrouwen met meer zelfvertrouwen die de juiste keuzes maken die bijdragen aan een happy & healthy lifestyle.

slide shop

Punch! is geschikt voor vrouwen die:

 

 Die een passie voor sport hebben en van hun passie hun werk willen maken
♥  Mee willen groeien met een bewezen formule en een merk met groot groeipotentieel
 Een sociaal & zeer klantgericht zijn
♥ De mogelijkheid hebben om een deel eigen vermogen te investeren

Franchise VS Partnership

Bij de Punch! partnership heb je de zekerheid van Punch! als mede eigenaar die het grootste deel investeert en voor 55% eigenaar is. Jij bent als partner voor 45% eigenaar. Bij franchise draag je de gehele investering zelf en ben je wel 100% eigenaar.

Interesse Franchise