WORKSHOPS

Wij willen vrouwen motiveren, stimuleren en enthousiasmeren om het beste uit zichzelf te halen. Wij doen dit door een integrale aanpak; onze club, onze lessen en onze workshops.

Kortom een breed aanbod voor vrouwen wat gerelateerd is aan: MOOIE STERKE ZELFVERZEKERDE EN STRALENDE VROUWEN!

Eerstvolgende workshop: ONE DAY BUSINESSCAMP

WORKSHOP/ SEMINAR: ONE DAY BUSINESSCAMP

WORKSHOP/ SEMINAR: ONE DAY BUSINESSCAMP

Volop waarde met niet goed geld teruggarantie

Nieuwe datum volgt!

Dit event is voor vrouwen die hun business naar een next level willen brengen. Ben je startende of al een tijdje bezig maar wil je je business graag vergroten en weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Dan is de One day Businesscamp precies wat jij nodig hebt. Deze dag ga jij een hele dag AAN je bedrijf werken in plaats van IN je bedrijf.

Deze workshop wordt gegeven door Naima Amdaouech, oprichter van Punch! Club Nederland BV en mental coach. In 4 jaar heeft zij Punch! uitgebouwd tot een keten van inmiddels 7 clubs en groeit zij de komende jaren nog zowel nationaal als internationaal door. Naima is tevens de afgelopen jaren genomineerd geweest voor Flevolandse Zakenvrouw van het jaar & Etnische zakenvrouw van het jaar. Geen online coach waarvan je niet weet of ze nou daadwerkelijk zelf wat heeft bereikt, ENKEL CONCRETE RESULTATEN!

Door vele internationale trainingen, van personal & business development expert Tony Robbins, te volgen de afgelopen jaren heeft zij exact de formule voor groei. Ze geeft je niet alleen handvatten mee maar voorziet je meteen van ideeën om jouw business direct te kunnen vergroten. Op deze dag behandelt zij de tools die jij nodig hebt om te groeien, hoe je meer vrijheid creëert en hoe je ervoor zorgt dat je geen werknemer van jezelf bent maar een echte ondernemer wordt.Van 20-24 juni komt zij net terug van de wereldberoemde Business Mastery training van Tony Robbins, kaarten hiervoor zijn maar liefst €7995. Ook de tools van deze training leer jij deze dag!!

Naima heeft inmiddels al meer dan €20.000 uitgegeven aan de trainingen die ze heeft gevolgd en heeft geïmplementeerd. Jij hebt de kans nu om de kennis ook te vergaren voor nog geen 1% van haar geïnvesteerd bedrag. Indien je niet investeert in je business kun je niet verwachten te groeien.

Garantie: heb je halverwege het event niet het gevoel dat je er minimaal €10.000 aan waarde en ideeën uit hebt gehaald dan ben je vrij om te vertrekken en ontvang je je geld terug. Als je nu nog twijfelt is dit event niet voor jou. Echte ondernemers nemen risico, bij deze wordt het risico weggenomen en garantie afgegeven. Twijfel je dan nog? Dan betekent dat het plekje beter door iemand anders ingenomen kan worden.

The key to results is to take massive action!!

Wanneer: volgt!

Waar: volgt!

KAARTEN KLIK HIER

IMG_2919
Share on:
WhatsApp us