• In Hoofddorp eerst de Ultimate gedaan & gelijk erna een Punch! abonnement genomen 😊.. De sfeer is 👌🏻 en leuke trainsters 😇, niet twijfelen, gewoon doen!

  thumb Kelly Kelvin
  2/23/2019
 • 5 star review  Eindelijk iets wat ik echt leuk vind om te doen! De sfeer bij Punch! is super.

  thumb Manon Cfs
  10/16/2016
 • 5 star review  The Ultimate Punch is voor iedereen aan te bevelen. Mijn persoonlijke doel was conditie opbouwen en fitter worden. Ultimate Punch was voor mij een stok achter de deur om het sporten structureel onderdeel te laten worden van mijn leven. Niet meer 's avonds op de bank hangen met een zak M&M's, maar je bewust worden van de keuzes die je maakt. En omdat je tijdens de Punch niet alleen met je eigen groep de lessen volgt, maar ook met de vaste leden was de stap om daarna lid te worden voor mij heel klein. Dank je wel Naima en alle trainers voor de leuke maar ook zeer pittige lessen!

  thumb Sabine Li-Maas
  10/08/2015
 • 5 star review  Was weer een leerzame middag bedankt Naima

  thumb Sabrina Boender
  2/19/2017
 • 5 star review  Ik sport bij punch Hoofddorp. Wat een geweldig concept en wat een heerlijke lessen. De dames die de lessen geven zo professioneel en behulpzaam. Ze helpen je om t optimale uit jezelf te halen. Pijn na de lessen heeft nog nooit zo fijn gevoeld. ���

  thumb Esma Agz
  3/28/2018
 • Bijna 1 jaar bezig met trainen bij Punch! Altijd gemotiveerd worden om het uiterste uit jezelf te halen. Dmv afwisselende en leuke lessen fitter worden en ook wat kilootjes verliezen. Ik ben fan en blijf zeker trainen bij Punch!

  thumb Sheila Eifert
  2/27/2019
 • 5 star review  Nu 2 maanden aan het sporten bij Punch Woman's Health! Iedere les is anders, waardoor het niet eentonig wordt. De dames die les geven zijn allemaal zeer ervaren en nemen de tijd voor je als je een bepaalde techniek niet helemaal onder de knie krijgt. Het is 1 uur lang knallen, uitgedaagd worden en constant je grenzen verleggen! Een echte aanrader! Ik ga hier nooit met tegenzin naar een les en bij andere sportscholen moest ik mijzelf echt slepen naar een les! Punch Woman's Health is een echte aanrader!

  thumb Esined Mtas
  8/11/2017
 • 5 star review  The Ultimate Punch was voor mij win, win, win! Na 4 weken hard trainen met een super leuke groep meiden zit ik lekkerder in mijn vel (de resultaten waren boven verwachting), heb ik de zin om te sporten weer gevonden en ben ik bewuster van mijn voeding. De lessen waren uitdagend, pittig en vooral erg leuk. Ik ben niet alleen lichamelijk sterker geworden maar ook mentaal. BIG THANKS to Naima en de trainers!! Met The Ultimate Punch hebben jullie een geweldig programma neergezet!

  thumb Sylvia Kosse
  9/29/2015
 • De lessen bij Punch zijn altijd anders en motiveren mij om tot het uiterste te gaan! Zeker een aanrader.

  thumb Sharmaine de Meij
  2/28/2019
 • 4 star review  Precies anderhalf maand geleden ben ik begonnen bij de punch, hiervoor had ik geen zin meer om te trainen had de kracht er niet meer voor, op aanraden van mijn vriendin ben ik een avond geweest, de sfeer die er hing de motivatie van al die zwetende vrouwen, ik dacht oké dit wil ik ook, heb me die avond gelijk ingeschreven als lid maar ook voor de Ultimate power groep van 4 weken 4x per week trainen en het krijgen van voedings advies, resultaat verbluffend, in 4 weken 4,2kl afgevallen en totaal 10cm kwijt, ik zat weer lekker in mijn vel, door gezond en lekker te eten en keihard te trainen, this is my new live style, and I love iT!!!! Sporten is nu een van mijn dagelijkse bezigheid geworden, zou het echt niet willen missen! En dan nog de coaches die het super gaaf doen, dank jullie wel voor de motivatie die we steeds weer mogen ervaren, tot in de punch 💪💪💪💪

  thumb Anissa Ikaddouren
  6/21/2017
Share on:
WhatsApp us