• 5 star review  Ben begonnen zonder enige verwachting voor mezelf...wou alleen aan me conditie werken en me voedingspatroon aanpassen. Uiteindelijke kreeg ik een super leuk team en motivatie voor terug. En ben ook zeker wel afgevallen en voel me stukken beter...toe aan de volgende uitdaging.

  thumb Deborah Hard
  6/14/2017
 • 5 star review  Geweldige sfeer en sporten vanaf ieder niveau! Ik vond sporten nooit leuk, maar dankzij Punch wel!

  thumb Hanneke van Exter-Wolff
  8/24/2017
 • 4 star review  Precies anderhalf maand geleden ben ik begonnen bij de punch, hiervoor had ik geen zin meer om te trainen had de kracht er niet meer voor, op aanraden van mijn vriendin ben ik een avond geweest, de sfeer die er hing de motivatie van al die zwetende vrouwen, ik dacht okΓ© dit wil ik ook, heb me die avond gelijk ingeschreven als lid maar ook voor de Ultimate power groep van 4 weken 4x per week trainen en het krijgen van voedings advies, resultaat verbluffend, in 4 weken 4,2kl afgevallen en totaal 10cm kwijt, ik zat weer lekker in mijn vel, door gezond en lekker te eten en keihard te trainen, this is my new live style, and I love iT!!!! Sporten is nu een van mijn dagelijkse bezigheid geworden, zou het echt niet willen missen! En dan nog de coaches die het super gaaf doen, dank jullie wel voor de motivatie die we steeds weer mogen ervaren, tot in de punch πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ

  thumb Anissa Ikaddouren
  6/21/2017
 • 5 star review  Gisteren workshop gehad van Naima, ik vond het erg inspirerend en heeft me aan het denken gezet! Bedankt! Verder volg ik ook de kickboks lessen vanaf januari en ik kan het al echt niet meer uit mijn leven wegdenken... I love itοΏ½οΏ½

  thumb Wendy Jensma
  2/20/2017
 • 5 star review  Na ruim 10 jaar niet gesport te hebben, nu helemaal verslaafd aan punch! Toptrainsters, toplessen, toplocatie, goede vibe.

  thumb Fouzia Mahd
  3/26/2018
 • Top sfeer lekker uitdagend en slopend . Maar na elke les een voldaan gevoel. De laagdrempeligheid maakt t nog fijner om te gaan. πŸ‘ŒπŸ‘Œ

  thumb Sor Ducktailz
  3/01/2019
 • Net een killer training gehad van Samira, zoals altijd. πŸ’ͺ🏾πŸ’ͺ🏾πŸ’ͺ🏾 Gr. Ghis

  thumb Khloe Uiterloo
  3/02/2019
 • Ik begon met een prive training. Na dat dit was afgelopen moest ik gaan kiezen wat ik wou gaan doen. Ik ben toen gebleven want waar vind je een mooier consept als bij PUNCH. Een vrouw vriendelijk sportschool. Met diversiteit aan lessen en ook nog een kleine sportschool aanwezig waar ik dan train in Almere. En de prijs die is ook zeker niet verkeerd. Een professionele school met echte top trainers die weten wat ze moeten doen. Ik zeg gewoon doen en kan je verzekeren dat je geen spijt gaat krijgen.

  thumb Diana Khalifa
  2/24/2019
 • 5 star review  We Want We Can We Will, oftewel het motto!! Deze zin zeg ik niet alleen in de sportschool, maar trek ik door naar Prive en op de werkvloer. Een positieve benadering van je grenzen verleggen en het vertrouwen in jezelf versterken. Ik heb mee gedaan aan de 4 weken UP programma, ik heb een super leuke groep van 12 dames mogen leren kennen. We trokken elkaar letterlijk door de trainingen heen, zowel mentaal als fysiek. 4x trainen in de week klinkt misschien veel, maar als je eenmaal de smaak te pakken hebt is het normaal geworden. Naima en je team trainers, ik wil jullie graag bedanken voor de 14 cm die ik bij jullie heb achter gelaten in die 4 weken! Bedankt voor de grenzen die ik heb verlegt. Bedankt voor de leuke/pittige trainingen. Bedankt dat ik zo veel lieve mensen heb leren kennen. Bedankt dat ik een sportschool heb gevonden waar ik elke dag naar uit kijk om naar toe te kunnen. Alle dames, ik wil jullie uitnodigen om een proefles mee te doen, en zelf te ondervinden hoe leuk sporten kan zijn!! Geef niet op na 1 training maar hou het vol, resultaat komt snel, en het plezier is er meteen!

  thumb Kelly Mathey
  2/19/2016
 • 5 star review  Super leuke en leerzame workshop gehad..!!!

  thumb Deborah van Douwe
  12/28/2016
Share on:
WhatsApp us