• Perfecte trainingen! Top!

  thumb Kariima Es
  3/01/2019
 • 5 star review  Een workshop gevolgd bij Punch "From goals to results" geweldig! Thanxxx voor de handvaten!

  thumb Jacqueline Rijnders
  12/28/2016
 • 5 star review  Onwijs leuke, gevarieerde lessen waar je wordt uitgedaagd alles te geven wat je hebt! Ik zag na een aantal weken resultaat in hoe mijn conditie verbeterde! Ik ben blij dat ik me heb aangemeld!

  thumb Laure Visser-Slegt
  3/26/2018
 • 5 star review  Super verslavend en goede workout! Nooit saai, elke les is anders. Ook voor mij als beginner goed te doen 😄 Naima en haar crew doet er alles aan om je te motiveren. En heel fijn dat je niet gebonden bent aan vaste momenten en elke week zelf kan bepalen wanneer je gaat door een plekje via de app te reserveren.

  thumb Marleen Van T Hof-Wanders
  3/26/2018
 • 5 star review  Het was voor mij echt een drempel om overheen te stappen maar nu ik begonnen ben en dit ritme 3 x in de week wil volhouden voel ik mij nu al stukken beter !

  thumb Esther Zweers
  3/27/2018
 • 5 star review  8 weken geleden begonnen met de Power punch. Doel na paar jaar niet gesport te hebben het sportritme weer op te pakken, en weer conditie op doen na 4 maanden ziekte. Absolute aanrader, je merkt echt verschil na een paar weken. Trainsters motiveren je echt in een leuke sfeer om meer te uit jezelf te halen.

  thumb Michelle Soedjaks
  4/28/2017
 • super club is dit! Heb nu bijna 4 weken meegedaan aan de ultimate punch en voel me gewoon super lekker in mn vel! eindelijk de juiste uitlaatklep gevonden met top trainers ! super vriendelijk en alles heel goed geregelt !

  thumb Selina Zastrow
  9/28/2018
 • ik was al zo lang op zoek naar een boksschool voor vrouwen in Rotterdam. Helaas bleek Dit lastiger dan gedacht. Er waren wel bokslessen te vinden maar dan 1 lesuur per week tegen een hoofdprijs of dan waren het lessen voor vrouwen maar er werd lesgegeven door mannen 🤪 Sinds september 2018 was daar ineens Punch! Bij Punchclub worden de lessen door vrouwen gegeven voor vrouwen! 💪je kan er 7 dagen per week terecht voor een heerlijke kickboksles. De sfeer tussen de dames onderling is top en de dames die les geven (Samira en Maureen) zijn toppers! Pas alleen wel op; deelnemen op eigen risico want de lessen zijn verslavend 🤣

  thumb Saïda Sa
  4/04/2019
 • 5 star review  Voor de tweede keer mee gedaan aan The Ultimate Puch en weer erg tevreden! Ik wilde vooral weer wat strakker worden. Helaas kom ik door een val niet alle lessen meedoen, maar ik mocht de gemiste lessen inhalen. Heel fijn! Heerlijke (zware) lessen. Na de zomervakantie schrijf ik mij zeker in!

  thumb Danique Tara
  7/26/2015
 • 5 star review  Ik heb jaren niet gesport. Als ik met een sport begon, stopte ik binnen een paar weken/maanden omdat ik de motivatie niet kon behouden. Ik sport nu een half jaar bij Punch en kom nog steeds 3x per week. Ik vind het vooral erg leuk dat elke les weer anders is en alle trainsters weten van de les een gezellig uurtje te maken.

  thumb Janette Steenhorst
  8/10/2015